”Last mile” -kuljetukset ja ympäristö

Pääosassa taajamakuljetuksista on tehostamisen varaa suuruusluokkaa 20 % verrattuna tämänhetkisiin toimintatapoihin. Käytännössä tällä on merkittävä vaikutus kaupunkien kaduilla liikkuvien kuljetusautojen määrään sekä pakokaasupäästöihin.

Ajoneuvot voivat olla sähkökäyttöisiä ja myös uudentyyppisiä, kuten sähköavusteiset jakelukäytön polkupyörät. Uudenaikainen kuljetustoiminta voi tapahtua yhdistelmällä erityyppisiä kuljetusvälineitä. Kookkaamat jakeluautot voivat tuoda toimitukset keskusta-alueen reunalle ja antaa ne sähköpyörille edelleen perille toimitettaviksi. Nykyaikaiset kuljetussuunnittelun välineet tukevat myös tämänkaltaista vaiheittain tapahtuvaa kuljetustoimintaa.

Liikkuva työvoima, kuten kotihoito tai huoltotyö asiakkaiden osoitteissa, on aikataulu- ja reittisuunnittelun kannalta hyvin samanlaista kuin kuljetustoiminta ja voidaan suunnitella samoilla välineillä.

Nykyaikaista kuljetusten suunnittelua

NFleet lukee listat käytössä olevista autoista sekä kuljetustehtävistä ja muodostaa niistä tehokkaan lastaus- ja kuljetussuunnitelman kaikille autoille yhdellä kertaa – vain muutamassa minuutissa.

Viimein optimointiratkaisu mikä ymmärtää suunnittelun tarpeet. Saatavilla kohtuullisella kuukausimaksulla.

Kuljetusliikkeet, liikkuva työvoima, julkinen sektori

Oletteko tunnistaneet tarpeen parantaa autojen kuormausastetta, tai toteuttaa päivän kuljetus- tai työtehtävät pienemmällä määrällä ajokilometrejä tai pienemmällä määrällä autoja? Tehdä kuljetus- tai työsuunnitelmat nopeammin ja huomioida päivän aikana tapahtuvat muutokset? NFleetin asiakkaat tekevät mm. kuljetussuunnitelmia ja seuraavat kuljetusten etenemistä, laativat kuljetustarjouksia, sekä vertailevat toiminnan strategisia vaihtoehtoja. Palvelulla on mahdollista suunnitella erilaisia kuljetuksia, mm. tavara-, materiaali- ja henkilökuljetuksia, sekä aikatauluttaa ja reitittää liikkuvan työvoiman tehtäviä.

Järjestelmätoimittajat (TMS/ERP)

Toivoisitteko, että asiakkaanne pystyvät tekemään kuljetussuunnitelmat tehokkaasti ilman että teidän tarvitsee itse toteuttaa työläs laskennallinen suunnitteluväline? Meillä on tarjota kehittäjäystävällinen optimointiratkaisu ja siihen RESTful API -liitännät. Teemme mielellämme kanssanne yhteistyötä ja liitämme NFleetin osaksi laajempaa toiminnanohjausta. Meillä on vaihtoehtoja eritasoisiin järjestelmäintegraatioihin ja tuemme vaiheittain etenevää kokeilua ja toteutusta.

Kehittäjät

Onko sinulla hieno tuoteidea kuljetustoimintaan tai liikkumiseen? NFleet voi toimia palvelussasi kuljetussuunnitelun moottorina, mahdollistaen helpon kuljetusten suunnittelun ja aikataulutuksen. Pääset helposti ja nopeasti alkuun avoimilla SDK-paketeillamme. Ota meihin yhteyttä ja pyydä API-avain koekäyttöä varten.

Logistiikan konsultit

Haluatko auttaa paikallisia kuljetusliikkeitä parantamaan toimintaansa ja suunnitelmiaan? Ovatko asiakkaasi kyselleet kuljetussuunnitteluun optimointia? Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kokeilla ja arvioida miten voimme tuottaa lisäarvoa sekä sinulle että asiakkaillesi.

Tutkijat ja opettajat

Haluatko sisällyttää nykyaikaiset kuljetussuunnittelun menetelmät ja välineet kuljetustoiminnan koulutukseen? Onko sinulla tarvetta optimointilaskennalle tutkimustyössäsi? Kerro meille ja me autamme sinua tulevien kuljetustoiminnan suunnittelijoiden ja johtajien kouluttamisessa.